In 2013 zijn 1042 kinderen gecheckt, het overgrote deel jonger dan 10 jaar

Kenia, Nairobi

In Nairobi begon in 2008 de samenwerking tussen Medical Checks for Children en The Sophia Foundation for Children uit Cyprus. In 2013 is besloten de succesvolle samenwerking de komende jaren voort te zetten.

De Sophia Foundation heeft haar oorsprong liggen in Nairobi en met name in Kibera; een van de drukst bevolkste sloppenwijken in dit gedeelte van Afrika. De Sophia Foundation werkt hier samen met de Grieks-Cypriotische orthodoxe kerk in Afrika om voedselprogramma's en medische verzorging naar deze kinderen te brengen.

Medical Checks for Children bezoekt tijdens de missieweek kinderen in Kibera, wezen in het Imani Weeshuis in Nairobi en ook in het weeshuis van de Sophia Foundation in Njeri.


Grotere kaart weergeven

Medical reports

Evaluations

#

Team captain: We hebben 'n vacature!

Onze teamcaptains zetten zich in voor het verzamelen van fondsen die deze missie mogelijk maken. Gedurende een jaar zet je acties op touw om de benodigde € 6.000 te verzamelen. Wil je teamcaptain van deze missie worden? Neem dan contact op met het bestuur!

Friends of this mission

Photo impression

Nieuwe missiepagina Nairobi

#

Welkom op de nieuwe missiepagina van Nairobi! Hier kun je in het vervolg terecht voor al het nieuws over deze missie, foto's en rapportages.

Teamlead: Karlien Bongers

#

Sinds de oprichting van MCC is Karlien altijd betrokken gebleven bij onze stichting, met name in de Werkgroep Missie. Karlien is in het dagelijks leven chirurg en heeft een eigen adviespraktijk.