Nepal, Mude

Medical Checks for Children gaat sinds 2010 op missie naar Mude in Nepal op uitnodiging van Stichting Namaste Breda. Mude is een afgelegen dorp op 2800 m hoogte in Solu Khumbu. De komst van Stichting Nameste Breda heeft gezorgd voor betere omstandigheden op de school in Mude, een staatschool waar kinderen uit de weide omgeving na toe komen. 

Medical Checks for Children verzorgt hier de broodnodige medische zorg voor kinderen. Daarnaast wordt er op uitdrukkelijk verzoek van onze vragende organisatie veel aandacht besteed aan gezondheidsvoorlichting en basale spoedeisende hulp. 


Grotere kaart weergeven

Medical reports

Evaluations

Mission diary

#

Team captain: Eugenie en Anique

" Misschien zijn TROTS en dank je wel de woorden die hier passen "

Friends of this mission

Photo impression

Diner for Nepal

#

Afgelopen dinsdag 8 oktober vond in restaurant Route 66 het Diner for Nepal plaats. Een benefietdiner met belangenloze medewerking van een groot aantal personen (oa  Route 66, The Voice of Veldhoven) waarbij aanwezigen voor € 100 een kaartje hadden gekocht om de MCC missie in Mude, Nepal te steunen. Eugenie en Anique hebben er een geweldige avond van gemaakt, waarvoor alle lof!

Teamlead: Nadine van Dijk

#

In het dagelijks leven ben ik SEH-arts in het Rijnstate Ziekenhuis. Sinds 2010 ben ik betrokken bij MCC - eerst op missie naar Nairobi en daarna naar Tanzania. Een onvergetelijke ervaring met vrienden voor het leven en een drang naar meer. Naast medisch verantwoordelijke voor Kenia West en Nepal Mude…