Nepal, Pokhara

In Pokhara, Nepal werkt Medical Checks for Children sinds 2007 samen met de Pahar Trust organisatie. De Pahar trust heeft als doel om veilige, gezonde scholen te bouwen en zo ook de armste kinderen een kans op goed onderwijs te geven. Medical Check for Children is gevraagd op een aantal van deze scholen medische missies te verrichten om deze kinderen op gezondheidsgebied te ondersteunten.

De missies worden hier uitgevoerd in een afgelegen gebied op ongeveer 2 uur rijden van Pokhara waar nauwelijks medische voorzieningen zijn. De noodzaak tot een vorm van medische ondersteuning voor kinderen in de armste dorpen in dit gebied, heeft ertoe geleid dat Medical Checks for Children hier nog steeds missies uitvoert.


Grotere kaart weergeven

Medical reports

Evaluations

#

Team captain: Nog niet vastgesteld

MCC is bezig met een nieuwe manier van sponsoring. Wil je teamcaptain van deze missie worden, neem dan contact op met het bestuur!

Friends of this mission

Photo impression

Sponsorloop Pokhara

#

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec auctor ante vitae dui rutrum scelerisque. Vivamus volutpat turpis sapien, sed tincidunt magna vehicula ac. Sed ullamcorper et arcu id pretium. Nam aliquet urna id scelerisque interdum.

Teamlead: Marloes van Kasteren

Marloes van Kasteren is huisarts in Amsterdam. Sinds 2011 is Marloes verantwoordelijk voor deze missie naar Pokhara.